5 saker jag fantiserar om just nu

Fantasin är en fin sak tycker jag. Den är så viktig för barn och vuxna. Jag är särskilt bra på att fantisera innan jag somnar. Då skapar jag som en värld för mig själv där allt kan hända. Nu tänkte jag bli riktigt personlig och berätta mer om vad jag fantiserar om just nu…

  1. En härlig massage på en solstrand

Jag har jobbat lite med andningsövningar. En går ut på att du låtsas att du ligger på en strand vid kanten till havet. Sedan ska man dra in andningen och liksom fantisera om hur en våg drar in över kroppen. Länge och länge upp.

Jag fantiserar att jag får en professionell massage där på stranden. Att den liksom blandas med energin från vågorna. Det sägs ju att andningsövningar ger bättre lungfunktion, men jag tycker allt att de gör så mycket mer än så tack vare de bilder som kommer med övningarna. Jag tar mig friheten att skapa mina egna fantasier tillsammans med övningarna för andningen!

  1. Jag träffar döda släktingar

Det här kanske låter lite skrämmande men om du tillhör de som tycker att Frammegården är superintressant så kan du nog förstå att detta kan locka. Jag har bilder på föräldrar till mina far- och morföräldrar.

Det här är människor som jag aldrig har träffar. Så jag fantiserar och använder de fakta jag har om dessa människor. Vi träffas och dricker hemmagjord varm choklad och jag får recept på deras favoritmat i mina tankar.

  1. Jag bor i ett pepparkakshus

Det här är lite knasigt och jag undrade om jag verkligen skulle berätta det på bloggen. Men nu gör jag det. Ibland fantiserar jag om att bo i ett pepparkakshus. Det går att slicka lite på väggen när man blir godissugen fast jag gör inte det i min fantasi för det är ju lite äckligt!

  1. Jag får gå fritt fram i ett varuhus

Det här är en underbar fantasi. Jag får plocka på mig vad jag vill i ett varuhus. Jag tänker mig vilka butiker jag går till och vad jag plockar upp. Det blir kläder och prylar. Det blir förstås en hel del presenter för sann glädje är att ge bort saker.

  1. Jag flyger som en fågel

Det här tror jag är en sådan sak som folk som hävdar att de aldrig fantiserar faktiskt fantiserar om. Att flyga ut över staden och se allt från ovan känns så spännande att tänka på. Det här är en fantasi jag har i stort sett varje kväll innan jag somnar. Den känns så lugnande och fin samtidigt som det är spännande att se saker jag aldrig noterat förr. I fantasin då förstås!

Vad fantiserar du om?