De 3 bästa dryckerna på sommaren

På sommaren vill vi ha kalla drycker eller hur? Jo, så är det nog men jag har också med en varm dryck på min lista med bästa sommardryckerna…

  1. Varm choklad!

Om du blir provocerad nu ska du veta att vetenskapen backar detta. Jag dricker gärna hemmagjord varm choklad en varm sommardag och jag ska tala om varför. Den varma drycken kan nämligen sänka kroppstemperaturen. Det är till och med vetenskapligt bevisat!

Efter bad som kyler ner så känns det ju bara skönt att dricka en varm kopp choklad som sedan gör att det känns ännu svalare. Perfekt säger jag bara!

  1. Iskaffe med isbitar

Jag måste inte gå till ett café för att få mig en iskaffe. Det är ju hur enkelt som helst att blanda till detta hemma. Jag blandar näskaffe med något sött som lönnsirap eller stevia. Jag tillsätter mjölk och häller sedan över i ett glas fullt med isbitar.

  1. Slush

Slushen gör jag också gärna hemma. Med en vanlig mixer så krossar jag isbitar som jag sedan blandar med något sött och gott. Det kan vara läsk eller helt enkelt en blandning av bär och sötningsmedel som jag själv sätter ihop.